Barnmorskan

Idag är det vecka 31+6 och jag har varit på ett nytt barnmorskebesök.
Tog upp detta med min brutala smärta över revbenen/magsäcken. Hon trodde att det kunde bero på att det är allmänt trångt i magen, och speciellt fram åt kvällen då jag har mest ont. Ev är det tjocktarmen som blir klämd och ömmar. Jag tycker dock mer det känns som någon typ av inflammation. Men men... Om det blir värre så tyckte hon jag skulle höra av mig till förlossningen för ev få komma in för en undersökning.
 
Blodtrycket är i alla fall inte i närheten av högt, så havandeskapsförgiftning kan man nog utesluta än så länge. Blodtrycket är snarare lite väl lågt ibland känner jag.
När jag satt och väntade i väntrummet idag så höll jag på att tuppa av. Har känt av svimningskänslor tidigare under graviditeten i samband med att jag stått upp för länge. Men har då gått över efter att jag satt mig ner ett par minuter. Men idag kom det när jag SATT ner, och det höll på i över 10 minuter! Kändes som allt bara svartnade framför ögonen och min puls gick i 130 typ. Riktigt läskigt! Hoppas jag inte behöver vara med om det igen...
 
Jaja så här såg det i alla fall ut på dagens besök. Som jag misstänkte hade magen växt på bra sedan senaste besöket!
 
Dagens värden
 
SF-mått: 28 (26)
Hjärtljuden: Runt 130-140 slag/min (150)
Hb: 125 (127)
Blodsocker: Togs inte idag... (4,9)
Blodtryck: Srax under 100/60 (105/60)
RSS 2.0